Temafest

Den store Halloween guide

Halloween er et meget amerikaniseret koncept som vi imidlertid har taget til os igennem de seneste år. Derfor er det også blevet gradvist mere populært at fejre halloween i de danske hjem, hvor børnene klæder sig ud, laver ’trick & treat’, skærer græskar osv.

Sådan bliver du klar til halloween

En rigtig god måde at starte på og danne et overblik, er at overveje, hvor meget du vil gøre ud af halloween – det kan både fejres i små og større skalaer.

Du kan med fordel starte med at skabe en uhyggelig og halloween præget stemning ved at pynte op i hjemmet med edderkoppespind, hekse, fugleskræmsler, græskar, edderkopper og meget andet.

Det ser rigtig fint ud, hvis man køber nogle store græskar og skærer et ansigt i dem, hvorefter man kommer stearinlys ind i og stiller dem udenfor døren.  Sæt eventuelt en dag af til at hygge om græskarskæringen med hele familien. Et lille tip er også, at man kan gemme græskarkernerne, salte dem og riste dem i oven. Det er en super lækker halloween snack.

Har du børn eller en barnlig sjæl, kan du skrue yderligere op for halloween stemningen med nogle kostumer. Du kan for eksempel klæde dig ud som en mumie, zombie, heks eller lignende.

Der er af masser af kreative ting og sager, man kan give sig i kast med i forbindelse med halloween, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Man kunne også lave nogle kandiserede æbler, hjemmelavede halloween dekorationer, græskarsuppe og meget mere.

Så det er bare med at gå i krig med planlægningen. Husk også at købe nogle godter, hvis der skulle komme nogle ’trick & treaters’ forbi jeres hjem.