Temafest

Fem gode ideer til firmajulefrokosten

I Danmark har mange arbejdspladser tradition for at afholde en årlig firmajulefrokost, der giver alle medarbejderne mulighed for at mødes i et andet miljø og socialisere sig med hinanden. Det er et rigtig godt tiltag, da det er godt at knytte et socialt bånd til sine kollegaer, da det kan hjælpe en hel del på atmosfæren og den gode stemning på arbejdspladsen. Det er samtidig en måde at give medarbejderne en god oplevelse på og fejre år, der er gået sammen.

 

Anderledes koncepter til firmajulefrokosten

 • Give tilbage
  Et lidt alternativt koncept til julefrokosten kunne være møntet på det at give tilbage – til hinanden og samfundet. Nogle firmaer køber store overdådige gaver til medarbejderne og holder en ekstravagant fest, men det kunne være sjovt at lave noget anderledes sammen, der giver bedre mulighed for rigtigt at lære hinanden at kende. Det kunne være menneskelig bordfodbold, en madlavningskonkurrence, sang konkurrence eller lignende.
 • Småt men godt
  Hold en lille privat julefrokost med dine tætteste kollegaer for at få snakket rigtigt sammen og nyde hinandens selskab i afslappede omgivelser med god mad.
 • Fribillet til tømmermænd
  Inviter til en festlig aften i byen eller lignende til firmajulefrokosten efterfulgt af en fridag på firmaets regning, hvor tømmermænd er tilladt og en lækker tømmermænds brunch vil blive serveret.
 • Award Show
  En anderledes underholdnings idé til firmajulefrokosten kunne være et award show, hvor der bliver delt priser ud til medarbejderne i kategorier som mest utålmodige, bedste medarbejder, største kaffedrikker og andre sjove titler. Det vil med sikkerhed skabe et godt grin til firmajulefrokosten.
 • Aktiv firmajulefrokost
  Tag dine medarbejdere med på en aktiv firmajulefrokost med en overnatning, hvor man deltager i aktiviteter som gokart, paintball, kajak roning og lignende. Det er en god og anderledes måde at mødes med kollegaerne på.