Temafest

Sådan spiller I drukspil uden at svine i hjemmet

Denne artikel handler om drukspil, og hvordan man kan undgå, at disse kommer til at svine i ens hjem eller lejlighed, hvis man skal holde fest for nogle gode venner eller veninder.

Hvis du gerne vil spille nogle sjove drukspil med dine venner, så skal man aldrig holde sig tilbage. Det gælder også, selvom man kan være noget så sart omkring, at det ikke må svine derhjemme.

Hvis man tænker på det, der gennemgåes i guiden her, så har man et rigtig godt udgangspunkt.

Vælg nogle drukspil, hvor man sidder roligt

Det vigtige er, at man vælger de rigtige eller den rette drukleg eller de rette og sjove drukspil. Hvis man ikke vælger nogle drukspil, hvor man skal op og hoppe og danse på stole, så kan det faktisk snildt være, at det ikke kommer til at svine så meget, som man måske kunne frygte.

Mange drukspil indeholder kun et sølle kortspil eller måske noget andet simpelt. Hvis man sidder og spiller disse uden at gøre det helt vilde ud af det, så kan man sagtens få en super hyggelig aften, hvor der ikke skal ryddes op dagen efter.

Få hjælp af gæsterne

Når alt dette er sagt, bør man have en nødplan klar. For hvis uheldet alligevel skulle være ude, så skal man huske at benytte sig af sine gæster. Gæsterne bør være ekstra glade for, at de kan være hos dig og holde fest. Derfor er det mindste de kan gøre at hjælpe dig med alt det, du har brug for.

Vælg få men gode drukspil

Du skal huske at vælge få men de gode drukspil. Hvis man vælger de forkerte, så er det ikke sjovt, og en god tommelfingerregel siger, at man hellere skal vælge nogle få men gode i stedet for bare at tage så mange med som muligt. Et sjovt er bedre end mange dårlige.

Hvis du skal holde forfest før, at I evt. tager videre i byen, så er det perfekt at lave nogle sjove drukspil. Find et kortspil frem og gør klar til et brag af et drukspil, hvor alle kan være med, og hvor der er fest og glade dage uden det store besvær dagen derpå.

Kommentarer lukket til Sådan spiller I drukspil uden at svine i hjemmet