Temafest

Det du ikke må glemme til havefesten

En havefest er en skøn måde at nyde det gode vejr og tilbringe tid med venner og familie. Men er der ikke en masse ting at tage hensyn til, når du planlægger en vellykket havefest? Både ja og nej. Her er nogle tips til at sikre, at din næste havefest bliver en kæmpe succes.

Den gode stemning

En af de vigtigste faktorer i enhver fest er den gode stemning. Skab en indbydende atmosfære med god musik, god mad og drikke og naturligvis masser af plads til dine gæster.

Hvis du vil have en mere afslappet stemning, kan du overveje at have en grillfest eller en picnic. Hvis du ønsker en mere formel havefest, kan du dekorere med blomster, tæpper og borde, så du skaber en mere elegant stemning.

En fest i al slags vejr

Det danske vejr kan være meget uforudsigeligt, og du vil ikke risikere, at din havefest bliver ødelagt af regn. Derfor er det en god idé at have en backup-plan, hvis vejret ikke arter sig. Du kan overveje at leje et telt, der kan give dig og dine gæster ly for regn og vind. Læs mere her for at blive klogere på hvordan du nemt kan leje et telt. Det kan også give en hyggelig og intime atmosfære til din havefest, og du kan nemt dekorere det med belysning og stof.

Hvis du er på et stramt budget

Er budgettet en smule anspændt, er der dog stadig masser af måder at holde en vellykket havefest på.

Først og fremmest kan du overveje at invitere til sammenskudsgilde, hvor alle har enten en madret eller drikkevarer med selv. Og når du skal pynte op, kan du også tænke kreativt og lave dine egne dekorationer eller planlægge en DIY-aktivitet som en del af festen. For eksempel kan du lave en blomsterkrans-workshop eller en havequiz for dine gæster.

Alt i alt er det vigtigste ved en havefest, at du tænker på de små detaljer og sørger for, at dine gæster har det sjovt. På den måde kan du sikre dig, at alt er på plads, og at dine gæster vil have en fantastisk tid.

Og husk: en vellykket havefest er ikke kun om at have det rigtige udstyr eller mad og drikke – det handler også om at skabe den helt rigtige stemning for dagen, så I allesammen kan have det sjovt sammen.

Kommentarer lukket til Det du ikke må glemme til havefesten