Temafest

Giv konfirmanden en overraskelse

Så nærmer vi os snart tiden, hvor konfirmationerne begynder at komme. Det er sikkert en tid, som vi allesammen husker med glæde, og for mange tusinde konfirmander landet over, er det kulminationen på mange måneders hårdt slid, hvor de har gået i kirke op til hele 7 gange, og taget notater til hver gudstjeneste, så de er klar til endelig at gå ind i de voksnes rækker, og selvfølgelig få en masse gaver – det må man selvfølgelig heller ikke glemme.

Når man som forældre står og skal arrangere den bedst-mulige konfirmations fest, så er der mange ting, der skal spille, før at alt kommer til at sidde som det skal. Hvis man har problemer med at huske det hele, eller måske blot har behov for at få nogle forslag og lidt inspiration til hvordan konfirmationen skal afholdes, (og hvis du står i den situation, så der du altså ved at have travlt: det er lige oppe over nu!), så kan du finde det på konfirmationstid.dk.

Her kan man finde masse gode ideer til alt hvad der omhandler konfirmationen. Der er noget for enhver smag, og uanset hvad man søger så bør man have mulighed for at finde det derinde – så længe det selvfølgelig har noget med konfirmationen at gøre.

Få alle til at synge med!

Noget af det som alle vil døje med, eller i hvert fald vil komme til at bruge lang tid på, er at skrive en god konfirmationssang. Hvis du selv ved, at du kan have svært ved at være kreativ nok til at komme frem til alle de vers, der skal bruges, så anbefaler vi, at du tager et kig her i guiden, der netop omhandler konfirmationssange. Her vil være ideer til, hvordan du kan skrive sangen, hvilke ting du skal snakke om i sangen, og ligeledes hvilke sange man kan benytte som skabelon til at skrive konfirmationssangen.